بیماری زونا چیست و راه درمان Fundamentals Explained
بیماری زونا چیست و راه درمان Fundamentals Explained
Blog Article
این شخص تصور میکند که صدمه یا حادثه آزار دهنده در حال رخ دادن است یا قرار است رخ دهد.
اگر افراد در گذشته مبتلا به زونا شده باشند، باز هم میتوانند به این بیماری مبتلا شوند. این ویروس میتواند سالها در خواب بماند و سپس به عنوان زونا دوباره فعال شود. فردی که قبلا مبتلا به آبلهمرغان نشده است، میتواند از طریق قرار گرفتن در معرض کسی که مبتلا به آبلهمرغان است، به آن مبتلا شود.
افراد مبتلا به این اختلال به ندرت خودشان به دنبال درمان هستند. معمولاً اعضای خانواده، همکاران یا کارفرمایان، آنها را برای درمان به مراکز سلامت روان ارجاع می دهند.
پارانویا گونههای مختلفی دارد که بعضی از گونههای آن را میتوان برشمرد.
بیماری شینگلز خطرناک نیست، اما ممکن است بسیار دردناک باشد. در حالی که واکسنها خطر ابتلا به این بیماری را کاهش میدهند، درمان بهموقع میتواند دورهی بهبودی را کوتاهتر کرده و از بروز عوارض جانبی جلوگیری کند.
شخص تصور میکند که شخصی قصد آزار و صدمه رساندن به او را دارد.
علاوه بر این، در طب سنتی، استفاده از خاکشیر برای زونا توصیه میشود. اعتقاد بر این است که خاکشیر میتواند خارش پوست را برطرف کند و حرارت درونی بدن را کاهش دهد.
در صورت ایجاد نورالژی پس از هورمونی، گزینههای درمانی مختلفی وجود دارند، از جمله کرمهای موضعی مانند کپسایسین، لیدوکائین، داروهای ضد انعقادی مانند، گاباپنتین (نورونتین)، پرگابالین، داروهای ضد افسردگی و تزریق گلوکوکورتیکوئید داخل رحمی، ممکن است برای بیمارانی که به داروهای معمولی و بیماری زونا خفیف اقدامات درمانی پاسخ نمیدهند، مفید باشند.
When the chemicals leave your technique, the paranoia goes away, also. Days or perhaps weeks of extreme Liquor abuse also can cause limited-expression paranoia, and over the long term, it can lead to ongoing paranoia and in many cases hallucinations.
برای کودکان: واکسن آبلهمرغان: کارشناسان واکسیناسیون معمول با واکسن واریسلا (واکسن آبلهمرغان) را در طول دوران کودکی توصیه میکنند. با تزریق دو دوز واکسن، حداقل ۹۰درصد شانس جلوگیری از آبلهمرغان وجود دارد.
تمام حقوق برای شرکت رسالت سلامت ایرانیان (رسا) محفوظ است.
شخصیت در طول دوران کودکی و نوجوانی به رشد و تکامل خود ادامه می دهد.
بیماری زونا معمولا یک طرف بدن (غالبا کمر، قفسهی سینه، شکم یا پشت) را درگیر میکند.
علی در ۸ راه کار برای اینکه بعد از جدایی حس بهتری داشته باشید.